Skip to main content Skip to search

Verzekeringspakket

 Wilt u alle bedrijfsrisico’s in één keer afdekken? Sluit dan een pakketverzekering af. Door het afsluiten van een compleet pakket aan schadeverzekeringen voorkomt u hiaten in de dekking. Bovendien hebt u geen overlap, dus u betaalt nooit teveel premie. Tevens bespaart u met een pakketverzekering op polis- en mutatiekosten en is termijnbetaling veelal gratis. En als extra ontvangt u ook nog eens pakketkorting. Zo is uw bedrijf compleet en voordelig verzekerd.

Garage bedrijven

 In uw garagebedrijf wordt veel met grote materialen en brandbare stoffen gewerkt. Een klein ongeluk kan dan grote gevolgen hebben. Ondanks dat uw personeel goed is opgeleid en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften kan een ongeluk altijd gebeuren. Schade aan een dure auto of ingrijpend persoonlijk letsel heeft grote financiële gevolgen. Aan u de taak om de relatie met uw klanten en medewerkers goed te houden en te zorgen dat het werk gewoon doorgaat.

Met een garageverzekering kunt u vele bedrijfsrisico’s afdekken. Vooraf brengen wij de risico’s in kaart. Samen met u bekijken wij welke maatregelen u moet treffen, welke risico’s u verzekert en welke risico’s u zelf wilt dragen. Een garageverzekering bestaat uit meerdere verzekeringen zoals;

  • Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
  • Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten
  • Cascoverzekering voor eigen motorrijtuigen (inclusief handelsvoorraad)
  • Ongevallenverzekering
  • Schadeverzekeringen voor bestuurders en inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering

Horeca bedrijven

 Als horecaondernemer zorgt u dat uw klanten tevreden uw zaak verlaten. Service, kwaliteit en gastvrijheid zijn daarom belangrijk. Maar u weet ook dat er geen standaardrecept bestaat voor succes. En dat uw bedrijf vooral groeit dankzij hard werken en toewijding. Loopt de zaak eenmaal goed, dan is het belangrijk om de continuïteit te waarborgen. Dat doet u door steeds weer in te spelen op nieuwe kansen én door oog te houden voor de risico’s van het vak.

Met een horecaverzekering kunt u vele bedrijfsrisico’s afdekken. Vooraf brengen wij de risico’s in kaart. Samen met u bekijken wij welke maatregelen u moet treffen, welke risico’s u verzekert en welke risico’s u zelf wilt dragen. Zo komt u uit op een verzekeringspakket dat helemaal is toegesneden op uw wensen. Maatwerk dus, waardoor onverwacht optredende schade geen gevaar meer kan vormen voor de continuïteit van uw horecaonderneming.